Manaus kuvattiin salaa kirkossa – selkäpiitä karmiva video ei herkimmille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vranov nad Dyjin pienessä ja rauhallisessa kaupungissa Tsekin tasavallassa on kuvattu salaa video, jossa katolisessa kirkossa suoritetaan manausta. Manattavan henkilön selkäpiitä karmivat huudot herättivät kirkossa vierailevien mielenkiinnon ja yksi kaupunkilaisista kuvasi tapahtumat videolle avaimenreiän kautta.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään, kuinka pappi suorittaa manausta rukoilemalla manattavan puolesta. Ihmiset manattavan ympärillä näyttävät kävelevän hermostuneena edes takaisin kirkon alttarilla. Kaupunkilaiset ovat kertoneet, että he ovat kuulleet kirkumista ja huutoa kirkosta aiemminkin.

Monet pienen kaupungin asukkaista ovat uskovaisia ja kirkossa suoritetut manaukset pelottavat heitä. Videota kuvannut kaupunkilainen on kertonut, ettei hän ollut peloissaan, sillä hän ei usko manaukseen tai demoneihin.