Järkyttävä tilanne videolle – perheenisä päätti ryhtyä sankariksi moottoritiellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuljettajalta paennut auto on aina vaarallinen sivullisille. Vielä vaarallisempi on kuitenkin karannut rekka, joka kiitää hallitsemattomasti pitkin moottoritietä törmäillen kaikkeen eteen tulevaan. Nyt tällainen tilanne on tallentunut videolle Pakistanissa.

YouTube
YouTube

Yad Ali -niminen mies oli ajamassa perheineen Lahoresta Islamabadiin kulkevalla moottoritiellä, kun perhe huomasi holtittomasti liikkuvan rekan. Pian paljastui, että ohjaamossa ei ollut ketään. Rekka törmäili moottoritien reunoihin ja oli vaarassa päätyä vastaantulevien kaistalle.

Lopulta Yad Ali päätti ryhtyä sankariksi ja tehdä jotain estääkseen vääjäämättömästi edessä olevan onnettomuuden. Perheensä estelyistä huolimatta hän pysäytti autonsa tien sivuun ja onnistui kuin ihmeen kaupalla nousemaan rekan ohjaamoon. Samalla selvisi, että rekan jarrut olivat rikki, mutta mies onnistui pysäyttämään liikkuvan aikapommin kahden kilometrin jälkeen.

Videolla kuullaan perheen hätääntyneen tyttären lohduttomat huudot.