Sara Chafak huippuseksikkäänä – kuva leviää netissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Sara Chafak on poseerannut tänän kesänä usein upeissa kuvissa niin verkossa kuin lehtien sivuillakin. Miss Universum -kisoissa ennakkoon menestyjäksi povattu kaunotar julkaisee aktiivisesti myös itse elämästään valokuvia sosiaalisessa mediassa.

Nyt Sara nähdään huippuseksikkäänä selfiessä poseeraamassa kyljittäin kameraan erittäin tyköistuvissa housuissa. Kuva on saanut yksin Instagramissa kahdessa tunnissa jo kuusituhatta tykkäystä, ja määrä kasvaa edelleen nopeasti.

Kuva, jonka SARA CHAFAK (@sarachafak) julkaisi

Dear warm sand and water, im looking forward to feel u again soon. Best regards, Chafak. #tb

Kuva, jonka SARA CHAFAK (@sarachafak) julkaisi

Miss Universum -kilpailujen alla maailman suurimman missisivuston Missosologyn arvioinnissa Sara Chafak saavutti aikanaan kymmenennen sijan kaikkiaan 90 kaunottaren joukossa. Yleisöäänestyksessä Chafak keräsi kärkisijojen tuntumaan oikeuttavan äänisaaliin. Viime aikoina Sara on julkaissut itsestään aktiivisesti valokuvia eri sosiaalisissa medioissa.