Sofia Vergara yllätettiin palvomasta aurinkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Moderni perhe -sarjassa nähtävä Sofia Vergara on saavuttanut muutamassa vuodessa supertähden statuksen myös muualla kuin vain latinomaissa. Hän erosi viime toukokuussa liikemies Nick Loebista ja aloitti seurustelun Hollywoodin kuumimmaksi poikamieheksi äänestetyn näyttelijä Joe Manganiellon kanssa.

Sofiaa ei ole sittemmin juuri julkisuudessa nähty, sillä hän karttelee paparazzeja. Parhaillaan Havaijilla lomaileva pariskunta päätyi kuitenkin eilen paparazzien tähtäimiin yläilmoista käsin nauttiessaan auringosta hotellinsa suojatulla allasalueella.

Sofia Vergara tapasi True Blood -sarjan näyttelijä Joe Manganiellon Valkoisen talon kirjeenvaihtajien illallisella kesällä. Sen jälkeen parin välillä on kipinöinyt hurjasti, ja sydänkäpysten tiedetään viettäneen tiiviisti aikaa yhdessä. Sofia Vergara on näyttänyt omalla esimerkillään, että vaatimattomista oloista voi nousta huipulle. Hän syntyi Barranquillan kaupungissa karjatilallisen tyttäreksi ja osti äsken Los Angelesin hienostoalueelta 11 miljoonan dollarin arvoisen kartanon.