Unelmavartalo! Emily riisui näyttäviin alusvaatekuviin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puolalais-amerikkalainen Emily Ratajkowski nousi otsikoihin viime vuonna esiinnyttyään Robin Thicken Blurred Lines -musiikkivideolla vähissä pukeissa. Robin Thicke jäi yhden hitin ihmeeksi, mutta Emily on tehnyt näyttävää uraa viihdemaailmassa.

YouTube
YouTube

Viime vuonna Emily nähtiin valkokankaalla Gone Girl -elokuvassa. Hollywood-roolistaan huolimatta Emily Ratajkowski ei ole jättämässä taakseen uraansa mallina. Nyt kaunotar nähdään alusvaatteissa Yamamay-vaatemerkin syksyn ja talven mallistoa esittelevillä mainosvideoilla.

23-vuotias Emily Ratajkowski syntyi Lontoossa, mutta varttui Yhdysvaltain Kaliforniassa. Hän poseerasi äskettäin GQ-lehdelle marraskuun numeron kansikuvaa varten. Nainen on kerännyt kannuksia myös näyttelijänä iCarly-komediasarjassa, ja taannoin hänet kiinnitettiin Entourage-elokuvaan.