Katy Perry maailman suurimman show’n päätähdeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jo nuorena naisena uransa musiikin parissa aloittanut poptähti Katy Perry saapuu ensi keväänä Suomeen. Tämän hetken menestyneimpiin naislaulajiin kuuluva artisti on tälläkin hetkellä maailmankiertueella, mutta pian vuorossa on hänen uransa suurin keikka.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan jokavuotinen loppuottelu Super Bowl on Yhdysvalloissa miljoonien silmäparien seuraama tapahtuma, jossa nähdään varsinaisen urheilun lisäksi myös näyttävä välaikaishow. Nyt Katy Perryn on uutisoitu esiintyvän vuoden 2015 Super Bowlissa, joka järjestetään 1. helmikuuta.

Uutista juhlistetaan humoristisella Youtube-videolla, jossa laulajatar nähdään suunnittelemassa omaa väliaikaspektaakkeliaan. Aikaisempina vuosina Super Bowlissa ovat esiintyneet muun muassa Madonna, Beyonce, Bruce Springsteen, Prince ja U2, joten pestiä voi pitää varsin merkittävänä saavutuksena Katy Perryn uran kannalta. Tähdeltä voikin varmasti odottaa näyttävää esitystä.

Katy Elizabeth Hudson tunnetaan maailmalla nimellä Katy Perry. 29-vuotias nainen on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin on viime vuonna ilmestynyt Prism. Laulajatar nähdään keväällä ensimmäistä kertaa Suomessa, kun hän esiintyy Helsingin Hartwall Areenalla 18. maaliskuuta 2015.