Kuvat seuraavan James Bond -elokuvan kuvauksista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisin James Bond -elokuva Skyfall oli maailmanlaajuinen hitti, joka elokuva keräsi myös runsain määrin positiivisia arvosteluja. Seuraava 007-seikkailu on parhaillaan jo työn alla, ja äskettäin elokuvan nimi on paljastettiin. Elokuva on nimeltään Spectre.

Nyt seuraavan agenttiseikkailun kuvaukset ovat alkaneet Itävallassa, ja kuvauspaikalta päätyi nopeasti kuvia myös verkkoon.

Spectre on lukuisissa sarjan osissa esiintynyt kansainvälinen terroristi- ja rikollisjärjestö. Nimen paljastaminen antoi lisäpontta huhuille, joiden mukaan järjestön johtaja ja Bondin verivihollinen, Ernst Stavro Blofeld, tullaan näkemään elokuvassa.

Elokuvassa uusina niminä mukana ovat Lucia Sciarraa esittävä Monica Bellucci, Sherlock-sarjasta tuttu Andrew Scott sekä jo aikaisemmin huhutut Christoph Waltz, Lea Seydoux ja David Bautista. Tuttuina kasvoina Spectre -elokuvaan palaavat Q:ta esittävä Ben Whishaw, Moneypenniä näyttelevä Naomie Harris, M:n roolin Judi Denchiltä perinyt Ralph Fiennes ja tietenkin Daniel Craig. Spectre saa ensi-iltansa Iso-Britanniassa 6. marraskuuta 2015.