Räppäri kihloihin ja naimisiin – samana päivänä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijänä ja räppärinä tunnettu Ludacris kosi tyttöystäväänsä Eudoxieta romanttisesti jouluaattona. Lähipiirin yllätykseksi häät järjestettiin vain tunteja kihlautumisen jälkeen. Pariskunta oli tullut siihen tulokseen, että koska he halusivat mennä joka tapauksessa pian naimisiin, olisi turhaa pitkittää sitä ensi vuoteen.

Instagram
Instagram

Niinpä Hurjapäät-näyttelijä asteli alttarille kihlattunsa kanssa vain muutamia tunteja sen jälkeen, kun kihlat oli vaihdettu. Pariskunnan joulutervehdykset yllättivät kaikki, ja tähtösten julkaisuihin tulvi onnitteluviestejä tuoreelle hääparille. Instagramissa julkaistujen kuvien perusteella pari on näyttänyt olevan onnensa kukkuloilla.

Moni ei olisi uskonut, että seurusteleva räppäri olisi vuoden vaihduttua jo aviomies, mutta niin pääsi tässä tapauksessa käymään. Uuden vuoden aikaan pariskunta oli viettämässä häälomaansa Costa Ricassa. Lemmenpari oli lähtenyt hääseremoniansa jälkeen saman tien häälomalle. Lähipiiri on ollut parin avioitumisesta riemuissaan. Sen sijaan, että pariskunta olisi tuhlaillut rahaa hääjuhlaansa, tuhlailivat he toisiinsa romanttisella lomallaan.