Margot Robbie nähdään elokuvan pahiksena

Viihdeuutiset · Annika Kela

Supersankarien vihollisista kertovat elokuva The Suicide Squad sai taannoin näyttelijäkaartiinsa yhden nimekkään näyttelijättären lisää, kun Margot Robbie kiinnitettiin sarjakuvahahmona tunnetun harlekiinin Harley Quinnin roolin.

Elokuvassa tullaan näkemään Robbien lisäksi muun muassa Tom Hardy ja Will Smith. Jokerin roolion on kiinnitetty Jared Leto. Huhujen mukaan elokuvasta on käsikirjoitettu moniosainen, joten näyttelijät ovat joutuneet sitoutumaan elokuvan mahdollisiin jatko-osiin. Suuren budjetin supersankarielokuva tullaan näkemään elokuvateattereissa vuonna 2016.

Robbie kuvasi viime syksynä Tarzan-elokuvaa, jossa hän näyttelee naispääosaa Janea. Huhujen mukaan brittiläinen huippumalli Cara Delevigne oli kiinnostunut näyttelemään elokuvassa ja koe-esiintyi Janen rooliin. Rooli kuitenkin annettiin Margotilla ja näyttelijätär on aloittanut elokuvan kuvaukset.