Mentalisti Pete Poskiparta teatterikiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useasti palkittu ja kansainvälistäkin mainetta saavuttanut mentalisti Pete Poskiparta lähtee kiertämään 90 minuutin sooloesityksellään Suomen teattereita. Esitys kiertää kevään aikana muun muassa Helsingissä, Turussa, Porissa, Tampereella, Jyväskylässä ja Uudessakaupungissa.

Mennyt vuosi 2014 teki mentalismin, eli mielen taikuuden, tutuksi suurelle yleisölle niin televisiossa, netissä, radiossa kuin klubeillakin. Aika nyt kypsä myös teattereille, ja ensimmäisenä rohkean askeleen otti Tampereen Komediateatteri, joka kiinnitti Pete Poskiparran syksyksi kymmenellä näytöksellä. Pian esityksiä varattiin myös muihin kaupunkeihin.

– Vielä viisi vuotta sitten tästä ei voinut edes unelmoida. Tuolloin jokaiselle tilaajalle piti kertoa mistä oikein on kysymys ja mitä mentalismilla tarkoitetaan. Nyt tilanne on täysin toinen ja tämä on tehnyt myös tilaajista vaativampia. Se on vain hyvä asia, sillä jonkun genren nousu suosituksi aiheuttaa aina myös ryöstöviljelyä, Poskiparta kertoo.