Michelle Lewin varasti ohikulkijoiden huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä yli viisi miljoonaa käyttäjää.

Viime päivinä Michelle on ihastuttanut ohikulkijoita Miamissa, jossa hän on muun maussa venytellyt upeaa vartaloaan puistossa. Hän on samalla julkaissut Instagramissa upeita kuvia, joissa hänet nähdään poseeraamassa muun muassa puistossa ja uima-altaalla.

27-vuotias Michelle ”La Cuerpa” Lewin ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.

By @garymillerfoto

A photo posted by Michelle Lewin #lacuerpa2⃣ (@michelle_lewin) on

By @GoodLivinProductions

Uma foto publicada por Michelle Lewin #lacuerpa2⃣ (@michelle_lewin) em