Naapuri haastoi Nicole Kidmanin oikeuteen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Nicole Kidman on haastettu oikeuteen Manhattanilla asuvan naapurin toimesta. Kaunottaren naapuri syyttää tähtöstä mittavista vahingoista hänen asunnossaan, jotka johtuivat Kidmanin asunnossa tapahtuneesta vesivahingosta.

Ilmeisesti näyttelijätär ei ole onnistunut sopimaan asiasta naapurin kanssa kasvotusten, vaan asia on viety käräjille. Kidmanin omistamassa asunnossa sattui vesivahinko vuonna 2012, kun tähtönen remontoi asuntoaan ja terassille johdettiin kupariset vesiputket. Talvipakkaset onnistuivat jäädyttämään putkien sisällä olevan veden ja putket hajosivat.

Sen seurauksena vesi pääsi leviämään asunnossa ja aiheutti vahinkoja niin Kidmanin kuin hänen alapuolellaan asuvan naapurinsa asuntoon. Ilmeisesti asian selvittely on jäänyt kesken, sillä naapuri on vienyt asian oikeuteen. Naapuri vaatii vahingoistaan 46 000 dollarin korvauksia.

Vaikka vahingonkorvaus summa on suuri, on se asunnon hintaan nähden suhteellisen pieni. Kidmanin asunto on arviolta noin 10 miljoonan dollarin arvoinen ja alapuolella olevan naapurin huoneisto on suurin piirtein samaa hintaluokkaa. Jää nähtäväksi lähteekö Kidman kinastelemaan asiasta oikeudessa vai sovitaanko asia suljettujen ovien takana.