Perheenäiti koristelee eväspussit – näistä saa ottaa mallia!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa lapset ottavat yleensä omat eväät päiväkotiin ja kouluun, mikäli vanhemmat tahtovat lastensa syövän terveellisemmin tai edullisemmin. Lounaat voi pakata joko eväsrasiaan tai paperipussiin. Nyt eräs äiti esittelee lapsilleen tehtailemansa paperipussit, jotka voittavat tylsät muovirasiat mennen tullen.

Äiti on piirtänyt paperipussien kylkiin tunnettuja hahmoja, kuten Super Marion, Paavo Pesusienen, Monsters Inc.:in ja muita piirrettyjä sankareita. Hänen lastensa nimet, Ethan ja Norah, esiintyvät usein piirroksissa mukana.

Välipalojen ja eväiden syöminen on varmasti sata kertaa herkullisempaa tällaisista paperipusseista. Äiti on julkaissut eväspussien kuvia Imgurissa ja kertoo, että piirtää lasten paperipusseihin joka päivä.

Nyt julkaistut kuvat ovat vanhemman omia suosikkeja. Kerroimme taannoin sanfranciscolaisesta isästä, joka oli askarrellut päivittäin lounasrasian ulkokuoren sijaan aterian sisällön taideteoksiksi. Terveelliset herkut ovat muuttuneet isän käsittelyssä esimerkiksi Turtles-hahmoiksi, Kapteeni Amerikka -teemaiseksi, Helinä-keijuksi ja My Little Ponyksi.