Perheenisät tekevät pilkkaa muotibloggareista – ja se on hervoton näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotibloggarit ovat olleet jo useamman vuoden ajan nouseva ilmiö sosiaalisessa mediassa, sillä muodista ja trendeistä kirjoittavilla on yhä kasvava merkitys ikätovereidensa ostoskäyttäytymisessä. Nyt perheenisät ovat ryhtyneet pilailemaan muotibloggaajien kustannuksella perustamalla itse oman kuvablogin Instagramiin.

Oivallisesti Fashion Dads -nimen saaneella Instagtam-tilillä julkaistaan pitkälti samanlaisia valokuvia kuin mitä nuorten trendsetterien tileillä ja blogeissa.

Ainoa merkittävä ero on, että malleina toimivat keski-ikäiset perheenisät, joten tulos ei ole välttämättä aina ultratrendikäs. Samalla kuvat kuitenkin asettavat nuorten poseeraukset uuteen perspektiiviin ilman, että kukaan väittää perheenisiä tyylittömäksi.