Rita Ora vauhdissa bikinivideollaan – mahtoi olla hauskaa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kosovolaistaustainen brittilaulajatar Rita Ora on tehnyt jo parin vuoden ajan nousujohdanteista uraa kansainvälisellä kentällä, vaikka läpimurtoa A-sarjan supertähdeksi on saatu vielä odottaa. Pian hänet nähdään kuitenkin Fifty Shades of Grey -kirjan elokuvaversiossa.

Nyt Rita Ora on muistanut fanejaan Instagramissa vauhdikkaan videon muodossa. Videolla mustiin bikineihin sonnustautunut laulajatar on innostunut tanssimaan ja twerkkaamaan veneen kannella.

Brittiläinen poplaulaja Rita Ora erosi äskettäin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari kuitenkin palasi takaisin yhteen, ja heidät on nähty jälleen yhdessä lukuisissa viihdealan tilaisuuksissa. Ora tullaan näkemään Fifty Shades of Grey -elokuvasarjassa Christian Greyn Mia-sisaren roolissa.