Rita Ora vauhdissa bikinivideollaan – mahtoi olla hauskaa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kosovolaistaustainen brittilaulajatar Rita Ora on tehnyt jo parin vuoden ajan nousujohdanteista uraa kansainvälisellä kentällä, vaikka läpimurtoa A-sarjan supertähdeksi on saatu vielä odottaa. Pian hänet nähdään kuitenkin Fifty Shades of Grey -kirjan elokuvaversiossa.

Happy New Year from the ORA team! @beyonce @angiebeyince Watch the full video where! Haaaa we did it fo! @elizhilfigz https://www.youtube.com/watch?v=CnwvWmC5plY

A video posted by Rita Ora (@ritaora) on

Nyt Rita Ora on muistanut fanejaan Instagramissa vauhdikkaan videon muodossa. Videolla mustiin bikineihin sonnustautunut laulajatar on innostunut tanssimaan ja twerkkaamaan veneen kannella.

Brittiläinen poplaulaja Rita Ora erosi äskettäin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari kuitenkin palasi takaisin yhteen, ja heidät on nähty jälleen yhdessä lukuisissa viihdealan tilaisuuksissa. Ora tullaan näkemään Fifty Shades of Grey -elokuvasarjassa Christian Greyn Mia-sisaren roolissa.