Serena Williams oli häviöllä – tilasi espresson kesken ottelun!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Serena Williams otteli maanantaina 5. tammikuuta Hopman Cup 2015 tennisturnauksessa italialaista Flavia Pennettaa vastaan. Williams oli häviöllä, kunnes hän tilasi tuplaespresson ja peli alkoi kääntyä hänen voitokseen.

YouTube
YouTube

Williams hävisi ensimmäisen erän Pennettalle pisteillä 0-6. Videolla näemme, miten hän pyytää tauolla tuplaespressoa. Kaikki hämmästelevät tapahtunutta ja Williams itsekin vaikuttaa huvittuneelta tilanteesta. Hän ei tiedä, onko espresson juominen pelin aikana sääntöjen vastaista, mutta hän kertoo olevansa niin väsynyt, että tarvitsee kahvia.

Serena Williams sai tuplaespresson ja peli sai jatkua. Hopman Cup -turnauksen kaksi viimeistä erää meni Williamsille pistein 6-3 ja 6-0, joten siitä voimme päätellä, että kahvi teki tehtävänsä maanantaisen pelin takkuisesta alusta huolimatta.