Känniviesti kaduttaa? Uudella sovelluksella voit vetää viestisi takaisin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet meistä ovat joskus lähettäneet tekstiviestejä, joita on myöhemmin joutunut katumaan. Esimerkiksi kostean illan jälkeen kynnys lähettää myöhemmin kaduttavia viestejä on usein erittäin matalalla.

Tuore iPhone-sovellus lupaa kuitenkin tarjota avun tähän ongelmaan. Strings on älypuhelinsovellus, jonka kautta lähetettyjä viestejä käyttäjät voivat myöhemmin poistaa myös vastaanottajan puhelimesta.

Vastaanottajat eivät myöskään voi jakaa sovelluksella lähetettyjä viestejä, olivatpa ne sitten teksti-, kuva- tai videoviestejä, eteenpäin ilman lähettäjän hyväksyntää.

Sovelluksen kehittelijöiden mukaan jokainen lähetetty viesti on mahdollista vetää myöhemmin takaisin. Hyvältä kuulostavassa keksinnössä on mukana tietenkin yksi juju. Sekä lähettäjällä että vastaanottajalla täytyy nimittäin olla puhelimessaan oma Strings-sovellus. Ainakaan aluksi sellainen tilanne lienee melko harvinainen.