Sylvester Stallone paljasti uuden Rambo-elokuvan nimen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan toimintanäyttelijä, ohjaaja ja käsikirjoittaja Sylvester Stallone paljasti taannoin työstävänsä käsikirjoitusta suositun Rocky-sarjan spin-off-elokuvaan. Elokuva kertoo Rocky Balboan vastustajana ja kaverina muistettavan Apollo Creedin Adonis-nimisestä lapsenlapsesta.

Rocky ei ole ainoa Stallonen suosittu elokuvasarja, jolle toimintatähti on työstämässä jatkoa. 68-vuotias näyttelijä paljasti nimittäin Twitter-tilillään, että viides ja viimeinen Rambo-elokuva tulee kantamaan nimeä Rambo: Last Blood, eli Rambo: Viimeinen veri.

Nimi viittaa elokuvasarjan ensimmäiseen osaan, jonka nimi oli First Blood, eli ensimmäinen veri. Näyttelijän mukaan hän aikoo tehdä Rambo: Last Blood -elokuvan vielä ennen astumistaan gangsteri Greg Scarpan rooliin Brad Furmanin ohjaamassa Scarpa -elokuvassa.

Tämä ei ole tosin ensimmäinen kerta, kun Sylvester Stallone puhuu julkisuudessa Rambon mahdollisesta jatko-osasta. Aikaisemmin mies on muun muassa vihjaillut työstävänsä hahmoon perustuvaa televisiosarjaa. On siis toistaiseksi epäselvää, tuleeko elokuvasarjan viides osa oikeasti näkemään vielä joskus päivänvalon, ja missä muodossa.