Usherin musiikkia saa nyt muropaketista – niin 90-lukua!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen laulaja Usher tunnetaan R&B-musiikkityylin supertähtenä. 1990-luvulla kuuluisuuteen nousseen tähden Confessions-levyä myytiin Yhdysvalloissa yli miljoona kappaletta. Mies julkaisee jälleen uutta musiikkia faneilleen.

Osa arvasi miehen julkaisevan pian uutta materiaalia musiikkimarkkinoille, sillä syksyllä uutisoitiin Usherin tähdittämän pornovideon päätyneen vieraisiin käsiin. Video on varastettu tähden autoon tehdyn murron yhteydessä vuonna 2010.

Usher on kokeillut kuitenkin myös perinteisimpiä markkinointikeinoja uuden musiikkinsa jakelemiseksi ja mediahuomion saavuttamiseksi. Hän on nimittäin aloittanut yhteistyön aamiaismuroja valmistavan yhtiön kanssa piilottelemalla Honey Nut Cheerios -pakettien pohjiin Pohjois-Ameikassa koodeja.

Koodilla saa ladattua ilmaiseksi uuden Clueless-kappaleen, joka on on sinkkulohkaisu hänen UR-albumiltaan. Usher teki äskettäin myös yhteisesiintymisen muroyhtiö Cheeriosin Buzz The Bee -maskotin kanssa, ja he esittivät mainoksella She Came To Give It To You -biisin. Muropaketeista sai yllätyksiä etenkin 90-luvulla, joten markkinointikeino ei sinänsä ole kovinkaan nykyaikainen. Muroja tullaan myymään Walmarteissa.

Teksasin Dallasissa syntynyt Usher on myynyt uransa aikana maailmanlaajuisesti yli 65 miljoonaa levyä. Usher on myös työskennellyt usein muiden tunnettujen artistien kuten Justin Bieberin ja Pitbullin kanssa. Tähti on harrastanut myös näyttelemistä, ja hänet muistetaan muun muassa Kauniit ja rohkeat -sarjasta.