20 syytä pitää kondomeita mukana – voivat pelastaa henkesi retkellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kondomeita löytyy yleensä sinkkujen mukana missä he liikkuvatkin. Nyt asiantuntija on osoittanut, että tällaiset ihmiset ovat keskimääräistä fiksumpia ja että heidän mukanaan oleva kondomi voi tiukan paikan pelastaan tullen myös ihmisen elämän – kondomin perusajatuksen vastaisesti.

YouTube
YouTube

Kondomi on odottamattoman monikäyttöinen sekä sen materiaalin venyvyyden että vesitiiviyden ansiosta. Ehkäisyvälinettä voi nimittäin käyttää veden ja muiden nesteiden kuljettamiseen, tilapäisenä kumihanskana hätätilanteessa, tavaroiden pitämisessä kuivana, viestittämiseen, sitomiseen, ritsana metsästyksessä ja sytykkeenä tulenteossa. Jatkossa rinkkaan kannattaa ottaa mukaan myös kondomipaketti.

Stara uudessa Ehkäisy-osiossa kerrotaan muistakin ehkäisyvälineistä, ja siellä voit myös testata mikä ehkäisy voisi olla juuri sinun tarpeisiisi sopivin.