Älyvyö tekee tuloaan – löystyy itsestään jos syöt liikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet tapaavat löysätä vyötään kotona syötyään hyvän ja täyttävän aterian. Enää sitäkään ei pian tarvitse tehdä itse sillä nyt on keksitty älyvyö, joka löystyy itsestään.

Belty-niminen älyvyö löystyy ja kiristyy itsestään. Se mukautuu syömisen ja liikunnan määrän mukaan päivän aikana useaan kertaan jos on tarve. Älyvyö pitää myös huolen pukijansa terveydestä. Se huomaa jos ihminen on ollut liian pitkän ajan yhtäjaksoisesti istuma-asennossa ja se alkaa nykiä merkiksi, että nyt täytyy nousta jaloittelemaan.

C-Net -sivuston mukaan vyö kerää puhelinsovellukseen pukijastaan päivän mittaan tietoa. Miten paljon hän syö, istuu tai urheilee. Nähtäväksi jää tuleeko tämän vyön ensimmäisestä versiosta markkinoille naisellisempaa versiota. Tällä hetkellä vyö näyttää miehille suunnatulta, hieman raskaalta ja metalliselta lentokoneen istuimen turvavyöltä.