Charlie Sheen pyysi anteeksi Kimiltä: ”Ällöttävä takapuoli”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Charlie Sheen on saanut kohun aikaan raivokkailla Twitter-viesteillä, jotka on osoitettu realitytähti Kim Kardashianille. Mies on nimittäin haukkunut Kardashianin olevan ulkoisesti ja sisäisesti kuvottava ihminen, jonka pitäisi hävetä.

Vihaiset viestit saivat alkunsa siitä, kun Sheenin ystävän kuusivuotias tytär oli mennyt kadulla pyytämään nimikirjoitusta ihailemaltaan Kardashianilta. Neitokainen oli ohittanut faninsa pyynnön ja jatkanut matkaansa huomioimatta nuorta tyttöä . Naisen käytös oli raivostuttanut Sheenin.

TMZ-viihdesivuston mukaan Sheen oli kirjoittanut Twitterissä viestejä, joissa luki, että Kim Kardashianin onneksi kukaan ei välitä hänestä tai hänen ällöttävästä ja hölskyvästä takapuolesta, josta hän luulee voivansa olla ylpeä. Mies myös kirjoitti, että julkisuuden henkilönä Kardashianin pitäisi arvostaa ihmisiä, jotka häntä ihailevat ja antaa jotain takaisin, tai muuten hän voi painua helvettiin.

Vauhtiin päästyään Charlie Sheen myös kirjoitti viestin, jossa luki että mies pyytää anteeksi Kimin aviomieheltä, sillä Kanye on varmasti hyvä tyyppi kunhan hän saa näkökykynsä takaisin. Viestit eivät ehtineet olla pitkään julkisesti nähtävillä, sillä mies poisti Kardashiania mollaavat twiitit.

Myöhemmin mies julkaisi sosiaalisessa mediassa viestin, jossa hän pyysi anteeksi raivoisia viestejään, jotka oli osoitettu realitytähdelle. Vaikutti siltä, että anteeksipyyntö ei ollut täysin vilpitön, sillä mies yritti perustella sitä mikä oikeutti hänet arvostelemaan Kardashiania, sen sijaan, että hän olisi myöntänyt olleensa väärässä. Kim Kardashian ei ole kommentoinut hänelle osoitettuja viestejä.