Hampurilainen 2 vuotta pöydällä – ötökätkään eivät koske

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pikaruoan terveyshaitoista on keskusteltu mediassa jo vuosikymmenten ajan. Erityisesti keskustelua herättävät ruoan lisä- ja säilöntäaineet. Yhdysvaltain Michiganissa asuva kiropraktikko Jaqueline Vaughn päätti kokeilla, kuinka kauan pikaruokaravintoloiden ruoat säilyvät pilaantumattomina.

Julkaisu käyttäjältä Vaughn Chiropractic.

Pikaruoat ovat esillä naisen toimistossa lasikuvun alla. Internetissä levinneestä kuvasta ilmenee, että noin kaksi vuotta koskemattomina olleet hampurilainen, ranskalaiset ja taco ovat säilöntäaineiden runsaan määrän vuoksi säilyneet käytännössä samannäköisinä kuin ostohetkellä. Katso kuva tästä.

– Voisi kuvitella, että ainakin ötökät alkaisivat kierrellä ruoan ympärillä. Niitä ei kuitenkaan ole näkynyt. Pikaruoka tekee sinulle pahaa. Näytämme potilalillemme ettei se homehdu, ja etteivät edes ötökät koske siihen, Jaquelinen avustajana työskentelevä Jessica Freed kuvailee Yahoo Finance -sivustolle.