Justin Bieber ja Lara Stone intiimissä mainoskampanjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber vaihtoi taannoin hiustyyliään ryhtymällä blondiksi. Nuoren tähden uusi tyyli herätti arvatenkin runsaasti huomiota mediassa. Kaikki fanit eivät tosin olleet vakuuttuneita muodonmuutoksesta sosiaalisessa mediassa.

Splash
Splash

Nyt 20-vuotias poptähti nähdään rohkeissa tunnelmissa huippumalli Lara Stonen kanssa tuoreessa mainoskampanjassa. Kaksikko poseeraa Calvin Klein -vaatejätin mainoskuvissa ja Johan Renckin ohjaamalla videolla vähissä vaatteissa. Videolla paidaton Bieber nähdään jopa soittamassa vauhdikasta sooloa rumpusetin takana.

Bieberin vastanäyttelijänä mainoskampanjassa poseeraava Lara Stone on hollantilaissyntyinen huippumalli. 31-vuotias tähti seurustelee brittikoomikko David Walliamsin kanssa, ja hän on tuttu näky muun muassa Voguen sivuilta sekä Louis Vuittonin ja H&M:n mainoskuvista.