Keppostelija huijasi kauppaketjua: ”Shampoo värjäsi koirani pinkiksi!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vitsikäs Twitter-käyttäjä on päättänyt pilailla kauppaketjun kustannuksella hauskalla tavalla. Mies oli kirjoittanut sosiaalisessa mediassa kaupan sivuille viestin, jossa hän kertoi huolestuneesti koirashampoon värjänneen hänen vaalean koiransa pinkiksi.

Mies julkaisi myös kuvan shampoosta ja hänen pinkistä koirastaan. Monet ymmärsivät, että kyseessä on pelkkä vitsi ja miehen julkaisulle naurettiin. Kauppaketju ei kuitenkaan vastannut miehen viestiin ihan odotetulla tavalla. Ketjun edustaja kirjoitti miehelle viestin, jonka mukaan he olivat erittäin huolestuneita sattuneesta tapauksesta ja halusivat selvittää asian.

Kaupan edustaja pyysi miestä palauttamaan shampoon takaisin myymälään. Ilmeisesti edustaja ei ollut ymmärtänyt, että kyseessä oli harmiton jekku. Kaupan vastaus on saanut vastakkaisen aikaan reaktion, sillä monet lemmikinomistajat ovat olleet huolissaan siitä, että kauppa pitää tapausta ylipäätänsä mahdollisena.

Monet kyseenalaistivat shampoon ja pitivät sen sisältöä epäilyttävänä. Myöhemmin kauppaketju tajusi vitsin ja kirjoitti miehelle uuden vastauksen. Vastauksessa vakuutettiin, että kyseinen koiran shampoo tekee turkista pehmeän ja kiiltävän, mutta ei missään tapauksessa värjää lemmikkiä pinkiksi. Tapaus oli kuitenkin ennen sitä päässyt leviämään netissä kulovalkean tavoin.