Kissat ihmettelevät vesisänkyjä – aallot ylittävät ymmärryksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut saattavat muistaa vielä vesisängyt, jotka olivat suomalaiskodeissakin suosittuja 1970- ja 1980-luvuilla. Sängyissä oli vedellä täytetty patja, jonka luvattiin tarjoavan tavallista patjaa paremmat yöunet. Usein lupaus piti myös paikkansa.

YouTube
YouTube

Monet pitivät kuitenkin vesisänkyjä epäkäytännöllisinä, minkä seurauksena niiden suosio romahti. Youtuben MrFunnyMals-kanavan tuoreella videokoosteella kissat saavat ihmeteltäväkseen näitä menneiden vuosikymmenten huonekaluhirvityksiä.

Kuten arvata saattaa, kissat ovat hytkyvistä ja heiluvista vesisängyistä innoissaan. Toisin kuin voisi olettaa, videolla ei valitettavasti nähdä yhtäkään terävien kynsien ja vedellä täytetyn patjan kohtaamisesta aiheutuvaa kosteaa onnettomuutta.