Kuin kaksi marjaa: Justin Bieber ja Niko Saarinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realityjulkkis Niko Saarinen on tullut tunnetuksi erityisesti Big Brother -ohjelmasta, jossa hän on vieraillut jo useamman kerran. Poptähti Justin Bieber on puolestaan maailman suosituin nuori laulajatähti, joka tunnetaan musiikin lisäksi myös railakkaana juhlijana, kuten myös Niko Saarinen.

Splash, Instagram
Splash, Instagram

Staran toimitus bongasi tänään melkoisen yhdennäköisyyden Nikon ja Justinin kuvissa, kun Justin Bieber oli päätynyt paparazzikuviin Hollywoodissa sijaitsevassa Sugarfish Sushi -ravintolassa. Bieber ei tosin näyttänyt olevan kuvissa aivan täysissä voimissaan, sillä ehkä edellinen ilta oli venähtänyt pitkäksi.

Splash
Splash

!

Kuva, jonka Niko Saarinen (@nikosaarinen) julkaisi

Mittari näytti +29•c Meni muuten krapulapäivä kivasti ulkona !

Kuva, jonka Niko Saarinen (@nikosaarinen) julkaisi