Laura pulahti uimaan – silikonikellukkeet omasta takaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on maistuvan ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla erittäin näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Mallitulokas Laura Cremaschi edustaa saapasmaan julkkiskaunottaria, ja on nykyisin paparazzien vakiokohteita.

Parhaillaan Laura viihtyy Miamin aurinkoisilla rannoilla, jossa hänet kuvattiin eilen palvomassa aurinkoa ja pulahtamassa uimaan. Pelastusliivejä näyttävä kaunotar ei tarvinnut, sillä hänellä oli leuan alla silikonikellukkeet omasta takaa.

Suosittu Gossip Extra -lehti totesi taannoin, että ”Laura Cremaschin vartalo jättää sanattomaksi”. Kovin paljon muuta tietoa tästä neitokaisesta ja hänen aikaisemmista tekemisistään ei vielä kerrottu, mutta pian Lauran nimi lienee miljoonien miesten huulilla.