Tyttöbändin kaunotar säväytti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti aikoinaan X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden Tulisa Contostavlosin avustuksella. Yhtye ei onnistunut nousemaan supersuosioon, mutta yhtyeen brunette kaunotar Leigh-Anne Pinnock on sen sijaan parhaillaan kovassa nousussa.

22-vuotias Leigh-Anne on viettänyt joulun ja uudenvuoden Barbadoksella yhdessä poikaystävänsä Jordan Kiffin kanssa. Vesileikit saivat eilen jäävä, kun nuori pari vietti leppoisaa päivää muun muassa kävellen käsi kädessä rannalla ja kookosherkuista nauttien.

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music. Perrie Edwards seurustelee One Direction -poikabändin laulajan Zayn Malikin kanssa.