Karma maksoi heti takaisin – mies pelasti naisen, joka pelasti miehen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kahden lontoolaisen tiet kohtasivat metrossa uskomattomin seurauksin. Nuori nainen oli työpäivänsä päätteeksi hakeutunut metroasemalle ja nousi saapuvan junan kyytiin. Neitokaisen epäonneksi samassa vaunussa oli huonosti käyttäytyviä miehiä, jotka alkoivat ahdistella naista.

Vaunussa istuskellut isoisä huomasi tilanteen ja päätti mennä väliin ennen kuin jotain ikävää sattuisi. Vastoin odotuksia vanhus sai puhuttua miehille järkeä ja he jättivät nuoren naisen rauhaan. Sankarillisesti toiminut isoisä Stephen sai lämpimät kiitokset hänen pelastamaltaan Pollylta.

Molemmat jäivät samalla metroasemalla pois ja toivottivat toisille hyvää päivän jatkoa. Sitten tapahtui jotain odottamatonta. Mies sai kovia rintakipuja ja tuupertui maahan. Polly näki miehen lyyhistyvän ja riensi apuun. Isoisän pelastama nainen oli osoittautunut päteväksi sairaanhoitajaksi. Polly sai asemalta defibrillaattorin ja elvytti miehen ennen ambulanssin tuloa.

Mirror-lehden mukaan sairaalasta kerrottiin Stephenille, että Pollyn ensiaputaitojen ansiosta mies jäi henkiin. Miehen tekemä hyvä työ metrossa oli palautunut positiivisen karman merkissä. Selvästi näiden kahden toisilleen tuntemattoman henkilön kohtaamisessa oli kohtalo pelissä.