Paris Hiltonin rinnat kasvaneet hetkessä – rohkea selfie paljasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paris Hilton on kohahduttanut useita kertoja muodoillaan tai niiden puutteella, sillä rintavarustuksen koko on ajoittain muuttunut. Tähden huhuttiin loppuvuodesta hankkineen rintoihinsa täytettä plastiikkakirurgilla, sillä hän oli kuvissa tavanomaista uhkeampi.

#SpaTime in Vegas.

Una foto publicada por Paris Hilton (@parishilton) el

Rintaimplanttihuhut ovat nyt saaneet uutta tulta alleen Paris Hiltonin julkaistua uuden rohkean kuvan Instagramissa. Selfie-otoksessa seurapiiritähti poseeraa peilin äärellä yllään vain avonainen kylpytakki. Tähden rinnat näyttävät kuvassa kasvaneen kokoa esimerkiksi viime kesänä otettuihin kuviin verrattuna.

Tiskijukkien ammattilehti Mixmag raportoi taannoin, että Paris Hilton palkittiin NRJ-musiikkigaalassa Vuoden uutena nais-DJ:nä. Hilton vastaanotti Best New Female DJ of the Year -palkintonsa Monte Carlossa järjestetyssä gaalassa ja hehkutti pystiään heti palkinnon vastaanottamisen jälkeen Instagramissa. Arvion mukaan Hilton tienaa yhdeltä DJ-keikaltaan miljoona dollaria.

Splash
Splash
Splash
Splash