Farrah Abrahamin kauneusoperaation karmaiseva tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Loppuiäkseen teiniäidin tittelin itselleen saanut Farrah Abraham on toiminut muun muassa realitytähtenä, pornonäyttelijänä ja stripparina. Vuonna 2012 julkkistyrkyksikin haukuttu tähti julkaisi jopa omaa musiikkiaan My Teenage Dream Ended -levyn muodossa, mutta albumi sai tyrmäävän vastaanoton mediassa.

Twitter
Twitter

Farrah Abraham tunnetaan myös lukuisista kauneusleikkauksistaan, ja nyt tähti on jälleen ottanut huuliinsa lisää täytettä plastiikkakirugilla. Valitettavasti Kaliforniassa tehty operaatio meni pahasti pieleen ja tähden huulet turposivat piirrossarjahahmoa muistuttaviin mittasuhteisiin. Julkisuutta rakastava Farrah jakoi uudesta tyylistään kuvan Twitterissä, ja osoitti jopa itseironian tajua vertaamalla itseään Futurama-animaatiosarjan Leela-hahmoon. Turvotus toki laskee ajan kanssa, mutta hetkeen noilla kasvoilla ei julkkisjuhliin osallistuta.

23-vuotias Farrah Abraham on onnistunut käyttämään julkisuutensa hyödyksi lähes kaikilla mahdollisilla aspekteilla. Farrah Abraham kuittasi aikuisviihde-elokuvasta miljoonasumman ja sittemmin hänestä on tehty myös seksinukke. Nainen tunnetaan myös lukuisista plastiikkakirurgisista operaatioista, joihin hän on käyttänyt yli 30.000 dollaria.