Isoveli antoi pikkusiskolle viisaan neuvon – tallentui sattumalta videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isoveljet osaavat olla todella huolehtivaisia pienemmistä sisaruksistaan ja opettavat heille monia asioita. Pienemmät ottavat monesti isommista mallia ja tässä videossa näkyvä isoveli on kyllä täydellinen roolimalli pikkutytölle.

YouTube
YouTube

Tyttö itkee lohduttoman näköisenä videolla. Hän istuu isoveljensä kanssa ruokapöydän äärellä ja he syövät välipalaa. Isoveli katsoo itkevää pikkusiskoaan ja selvästi ihmettelee, mistä itku voisi johtua.

Isoveli kysyy vähän tuomitsevalla äänellä siskoltaan, että onko hän nukkunut päiväunet. Sisko vastaa tähän kieltävästi, minkä jälkeen poika sanoo, että sinun todella pitäisi nukkua päiväunet. Video on voittanut America’s Funniest Home Videos -palkinnon.