Järkyttävä tieraivo videolle Yhdysvalloissa – sekopäinen autoilija ratissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Silloin tällöin liikenteen hälinässä ajelee kuskeja, joiden pinna on harvinaisen lyhyt. Rattiraivon valtaan joutuneet kuskit toimivat usein vastuuttomasti liikenteessä aiheuttaen vaaratilanteen muille tienpäällä oleville. Nyt eräästä tapauksesta on saatu kuvattua videolle järkyttävä esimerkki.

Naiset saivat lopulta apua poliisilta, Kuva: YouTube
Naiset saivat lopulta apua poliisilta, Kuva: YouTube

Nuorukaiset olivat onnistuneet hermostuttamaan toisen autokuskin. Sen sijaan, että toinen kuski olisi jättänyt asian sikseen, oli hän lähtenyt jahtaamaan nuoria tyttöjä autollaan. Pelosta kankeat nuorukaiset olivat kuvanneet tilanteen videolle.

Tyttöjen kauhistuttava ajomatka sai pelottavia käänteitä, kun raivostunut kuski yritti suistaa heidät tieltä omalla autollaan. Nuoret päättivät soittaa poliisille kesken ajomatkan ja kysyä heiltä neuvoa, mitä tilanteessa pitäisi tehdä. Panikoivat tytöt kiljuivat, kun tuohtunut kuski kaahasi heidän kyljessään kiinni.

Lopulta nuoret ajoivat huoltoasemalle, jossa poliisiauto odotti heitä. Tytöt selvisivät turvaan ilman loukkaantumista. Videon julkaisun jälkeen tyttöjä piinannut kuski saatiin kiinni. Rattihullulla naiskuskilla oli ennestään rikosrekisteri ja hän oli poliiseille vanha tuttu. Onneksi tyttöjen tarina päättyi hyvin ja he selvisivät vaaratilanteesta säikähdyksellä.