Kissa valtasi koiranpennun pedin – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä on nähty lukuisia videoita ja kuvia toistensa kanssa loistavasti toimeen tulevista eri lajeja edustavista eläinkavereista, mutta monissa kodeissa tilanne on toisenlainen. Usein lemmikkieläimillä on käynnissä jatkuva keskinäinen kisailu, ja erityisesti ongelmia aiheuttaa muiden reviirien rikkominen ja omaisuuden varastaminen.

YouTube
YouTube

Joulukuussa jaetulla Youtube-videolla tapaamme Pixel-nimisen pienen ranskanbulldoggin, joka on kohdannut kotonaan haastavan tilanteen. Koiran peti on nimittäin joutunut kissan valtaamaksi, eikä katti suostu poistumaan pehmeältä leposijalta koiran yrityksistä huolimatta.

Tilanteessa ei selvästikään ole neuvottelun varaa, ja koira yrittää häätää kissaa murisemalla ja kiskomalla petiä ympäriinsä hampaillaan. Kissa on kuitenkin yhtä itsepäinen, ja vastaa koiran yrityksiin tuijottamalla tätä hievahtamattakaan. Piinaava tilanne ei ratkea videon aikana, ja näyttääkin siltä että Pixel-raukka on joutunut valitsemaan itselleen tällä kertaa toisen nukkumapaikan.