Twilight-tähti Kristen Stewart rakastui – lesbosuhde naisen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Kristen Stewart on huhujen mukaan parisuhteessa pitkäaikaisen ystävättärensä Alicia Cargilen kanssa. Neitokaiset ovat usein hempeilleet julkisesti, ja nyt pariskunnan romanttisista väleistä on viimein saatu kuvamateriaalia.

Metro-lehden mukaan Stewart on suhtautunut avoimin mielin rakkauden löytämiseen sukupuolesta riippumatta. Kariutuneiden miessuhteiden jälkeen tähtönen on tainnut löytää uuden rakkauden Cargilesta.

Kristen on ollut Alician kanssa tekemisissä vuosia. Cargile on toiminut pitkään Kristenin avustajana ja heidän välilleen on muodostunut vahva ystävyyssuhde. Nuoret naiset asuvat yhdessä ja lähipiirin mukaan he ovat käyneet ottamassa myös samanlaiset tatuoinnit. Ystävyyssuhde on ajanmyötä muuttunut rakkaudeksi ja nyt he ovat selvästi vieneet suhteensa uudelle tasolle.