Mies teki uskomattoman liikkeen tornipelissä – veitsi apuna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Myös tornipelinä tunnettu Jenga on kaikkea muuta kuin rentouttava ja rauhallinen hyvän mielen seurapeli. Piinaavassa pelissä ei ole oikeastaan voittajia – on vain se pelaaja, jonka vuorolla torni viimein kaatuu.

YouTube
YouTube

On kuitenkin pelaajia, jotka kylmien hermojen ja sulavien liikkeiden avulla onnistuvat selviämään Jengassa mahdottomalta vaikuttavista tilanteista. Yksi tällainen nähdään Youtube-käyttäjä Zach Morrisseyn videolla, jossa jenga-pelaaja onnistuu poistamaan pohjalla olevan palan veitsen avulla ilman, että torni kaatuu.

Tämä ei ole tietenkään ensimmäinen kerta, kun internetissä on nähty esimerkkejä taitavista tornipelin pelaajista. Uutisoimme taannoin naisesta, joka Youtube-videollaan onnistuu poistamaan mahdottoman näköisen palan tornin keskiosasta paljain käsin.