Ohhoh, mikä uimapuku! Valtava kaula-aukko ei Olivian rintamusta piilottellut

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Olivia Munn osallistui äskettäin uimapukumalliston kuvauksiin. Tähtönen ihastui seksikkäisiin uima-asuihin niin paljon, että innostui myös itse julkaisemaan kuvia viettelevästä asustaan. Näyttävissä kuvissa Munn keimailee rohkeissa asuissa pienen koiransa kanssa.

Chance's first time on a photoshoot

A photo posted by Olivia Munn (@oliviamunn) on

Tähden fanit ovat villiintyneet kauniista kuvista, eikä kenelläkään ole varmasti jäänyt huomaamatta uimapukujen paljastava kaula-aukko. Viettelevistä uimapukukuvauksista neitokainen kiiruhti valmistautumaan People’s Choice -gaalaan. Los Angelesin Nokia Theaterissä järjestetty gaala keräsi Hollywoodin kerman paikalle. Olivia Munn säteili punaisella matolla mustavalkoisessa leningissään.

Olivian roolisuoritus elokuvassa Mortdecai tullaan näkemään kevään aikana, kun elokuva saa ensi-iltansa teattereissa. Tähtiä täynnä olevassa komediassa nähdään myös näyttelijät Johnny Depp, Gwyneth Paltrow ja Ewan McGregor.

Ein von Olivia Munn (@oliviamunn) gepostetes Foto am