Uskotko korviasi? Pahismummo muistelee nuoruuden bilettämistään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhuksia arvostetaan ja he antavat monesti arvokkaan vaikutelman. Elämän tuoma viisaus ja kokemus näkyy heistä ja sitä osataan kunnioittaa. Juuri sen vuoksi todella huvittavaksi yhdistelmäksi on havaittu isovanhemmat, jotka puhuvat asioista niiden oikeilla nimillä eivätkä säästele sanoissaan.

YouTube
YouTube

Videolla nähtävä isoäiti kuuluu tähän ryhmään. Videolla näemme 87-vuotiaan isoäidin, jolla on kaikki paheet. Hän juo, kiroilee ja puhuu tuhmia. Hän kertoo videolla nuoruusvuosistaan. Hän selittää, miten hän tanssi pöydillä, mitä juomia hän joi ja mitä miehillä oikein on mielessään, kun he ovat humalassa.

Tällä hetkellä sosiaalisen median valtaa kiroilevat ja härskit isoäidit ja isoisät eikä ihme, koska he osaavat olla todella viihdyttäviä.