Sylvie Meis palasi rannalle – ja se kyllä huomattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli ja ex-jalkapallovaimo Sylvie Meis vaihtoi esiintyi vielä taannoin julkisuudessa ex-miehensä Van der Vaartin sukunimellä, mutta on sittemmin ottanut käyttöönsä alkuperäisen nimensä. Hollantilaistähti on päätynyt työnsä ansiosta myös paparazzien huomion keskiöön.

Muutaman kuukauden ajan otsikoista poissa viihtynyt Sylvie päätyi edellisen kerran paparazzien tähtäimiin Ibizalla, mutta nyt hän on suunnannut Miami Beachille nauttimaan sikäläisistä rantakeleistä.

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.