92-vuotias sai pojanpojaltaan lahjan, jota oli aina toivonut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet nuoret yltäkylläisessä yhteiskunnassa varttuneet eivät ymmärrä, että valtaosa nykyisistä vanhuksista on aikoinaan asunut aivan toisenlaisessa maailmassa, jossa pulaa oli enemmän kuin runsaudenpulaa. Niinpä he ovat aikoinaan joutuneet luopumaan monista unelmaostoksistaan.

YouTube
YouTube

Nyt eräs nuori mies päätti hankkia 92-vuotiaalle isoisälleen lahjan, jota tämä oli aina toivonut. BMW-autoihin keskittyneen Bimmer Blogin YouTubessa julkaisemalla videolla nähdään miten pojanpoika Shawn Molnar lahjoittaa isoisälleen vanhan, mutta tyylikkään näköisen BMW 735i -auton vuosimallia 1988. Isoisä ihastui lahjaansa välittömästi ikihyviksi, ja tunnelma on videolla käsinkosketeltava.

PÄIVITYS: Juttuun oli eksynyt alunperin väärä video, mutta nyt asia korjattu. Pahoittelut.