Brody Jenner poseerasi aseen kanssa Pariisin terrori-iskun päivänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashianin velipuoli Brody Jenner on julkaissut Instagram-tilillään kuvan, joka on aiheuttanut kohun. Kuvassa Brody pitää isoa asetta käsivarsillaan ja tähtää.

Instagram
Instagram

Brody julkaisi kuvan aseesta ja hänestä samana päivänä, kun Pariisissa sattunut ammuskelu tapahtui. Brody ei joko ollut tietoinen samana päivänä tapahtuneesta tragediasta, tai sitten hän ei ajatellut hänen asekuvansa liittyvän siihen mitenkään.

Kuva on saanut ihmetteleviä kommentteja. Yksi kommentoija totesi, että Brody ei varmasti julkaisisi tällaista kuvaa, jos Pariisin ammuskelu olisi tapahtunut Amerikassa. Kuvaa on pidetty ajattelemattomana ja tahdittomana. Brody Jennerin ajatukset kuvasta tai siihen tulleista kommenteista ovat pimennossa, koska tähti ei ole vastannut kenellekään aiheeseen liittyen tai poistanut kuvaa.