Irinan näyttävät synttärit – bikinipeppu ja villiä juhlimista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Irina Shayk täytti hiljattain 29 vuotta. Sen kunniaksi neitokainen juhli railakkaasti ja nautti auringosta rannalla löhöillen. Shayk jakoi sosiaalisessa mediassa useita kuvia päiviä kestäneestä juhlimisestaan.

Tähtösen syntymäpäivät alkoivat romattisissa merkeissä, sillä neitokaisen poikaystävä oli muistanut häntä valtavalla ruusulähetyksellä. Myöhemmin Shaykin seuraan liittyvät hänen ystävänsä ja muun muassa malli Chrissy Teigen jakoi Instagramissa kuvan syntymäpäiväsankarista kaverusten veneretkellä.

Rannalla löhöileminen on varmasti tullut tarpeeseen juhlimisen jälkeen. Tähtönen on jakanut faniensa iloksi muutaman bikinikuvan, jossa hän esittelee täydellistä vartaloaan. Neitokaisen kuumat rantakuvat aiheuttavat varmasti monelle lomakuumeen. Daily Mail -lehden mukaan Irinan juhlat olivat sujuneet hyvin ja neitokainen oli kiittänyt fanejaan saamistaan onnitteluista.

B day#3

Uma foto publicada por irinashayk (@irinashayk) em

B day #4

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on

Una foto publicada por irinashayk (@irinashayk) el