Jared Leto villitsi miljoonat naisfanit – sixpack-kuva nettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Muusikko ja näyttelijä Jared Leto on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan, joka on saanut miehen fanit villiintymään. Kuvassa 43-vuotias mies poseeraa kalsareihin ja vyölaukkuun somistautuneena. Kuka tahansa ei onnistuisi vastaavalla tyylillä ihastuttamaan naisia, mutta Jared Leto osaa hommansa.

The Thirty Seconds To Mars -yhtyeen solisti on pitänyt kehostaan hyvää huolta ja mies esittelee kuvassa kiinteää vartaloaan. Daily Mail -lehden mukaan Leto on uhannut luopua pitkistä hiuksistaan joulun pyhien aikaan, mutta ainakaan toistaiseksi miehen tyyli ei ole muuttunut.

Jared Leto on äskettäin osallistunut usean lehden haastatteluun, sillä mies haluaa markkinoida Into The Wild -dokumenttielokuvaa. The Thirty Seconds To Mars -yhtyeen taipaleesta kertova dokumenttisarja pureutuu bändin kiertueisiin ja siihen, mitä kulissien takana tapahtuu. Leton tuntien, dokumentissa otetaan kantaa myös yhteiskunnallisiin ja ajankohtaisiin asioihin.

Mies on myös paljastanut vierailleensa levytysstudiossa ja antanut vihiä siitä, että uutta materiaalia olisi tulossa pian. Leto on lupautunut pitämään faninsa ajantasalla. Muusikko aloittaa uuden kiertueen yhtyeensä kanssa kevään aikana.