Jennifer Lopezilla huikea vartalo – laihdutustuotteen keulakuvana

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijänä ja laulajattarena menestynyt Jennifer Lopez on bookattu terveys- ja hyvinvointibrändin BodyLabin mainoskasvoksi. Timmistä vartalostaan tunnettu latinopoppari on ollut oiva valinta fyysistä hyvinvointia ja terveyttä mainostavan kampanjan keulahahmoksi.

YouTube
YouTube

Lopez on osallistunut kyseisen firman markkinointikampanjoihin aiemminkin, sillä tähtönen on maininnut yrityksen nimen useissa sosiaalisessa mediassa jakamissaan treenikuvissa. Kampanjan mainoksessa Jennifer Lopez esittelee kaunista vartaloaan valistaen ihmisiä siitä, kuinka tärkeää on pitää omasta terveydestä huolta.

Neitokaisen mukaan jokaisen olisi syytä panostaa oman kehonsa hyvinvointiin ja investoida itseensä. Lopezin mielestä BodyLabin tuotteet ovat parhaita tuotteita siihen tarkoitukseen. 45-vuotias tähtönen on todella hyvässä kunnossa ja monet ihailevat hänen luonnollista kauneuttaan.

Lopezin antamat kauneus- ja hyvinvointivinkit eivät mene hukkaan. Monet varmasti toivoisivat saavansa yhtä upean vartalon tai täydellisen ihon kuin laulajattarella ja noudattavat tähdeltä saamiaan vinkkejä. BodyLab on tehnyt erinomaisen mainosdiilin Lopezin kanssa. Jennifer on varmasti testannut kaikki tuotteet itse, sillä tarkka latinotar ei antaisi nimeään käyttöön huonolaatuisille tuotteille.