Koiranpentu oppi uskomattomat temput 4 päivässä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ja varsinkin koiranpennut ovat todella hellyttäviä ja viisaita tapauksia. Herkkujen avulla monet koirien omistajat kouluttavat rakkaita lemmikkejään oppimaan tärkeitä taitoja ja hauskoja temppuja. Koiran kouluttaminen on usein koirallekin hauskaa puuhaa ja hyvää aivojumppaa.

YouTube
YouTube

Nyt ranskanbulldoggi näyttää meille oppimiansa taitojaan. Videolla näemme, miten pieni ranskanbulldoggi osaa monta hauskaa temppua. Tämä 12-viikkoinen pentu osaa jo istua, antaa tassua, mennä maahan ja ryömiä. Brody Brixton -niminen pentu on myös opetettu soittamaan kelloa tassullaan ja kuonollaan, minkä lisäksi pentu pujottelee myös taidokkaasti muovitötteröiden välistä.

Koiran omistaja on ladannut pennustaan videon Youtubeen ja kertoo, että on opettanut nämä taidot 12-viikkoiselle Brodylle neljän päivän aikana. Hän korostaa, että oikeanlaisen kannustamisen ja palkitsemisen avulla pienikin koira oppii nopeasti.