Koomikko sivalsi Calvin Klein -kampanjaa – korvasi Bieberin itsellään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisa koomikko David Walliams on jakanut sosiaalisessa mediassa Calvin Klein -kampanjasta hulvattoman kuvan, jossa hän vihjailee yhtiön käyttäneen Photoshopia. Pikku Britannia -komediasarjasta tunnettu Walliamsin vaimo on Calvin Kleinin malli Lara Stone, joka kuvissa poseeraa.

Kuvatekstiksi mies on kirjoittanut tuohtuneen tekstin, jossa hän ihmetteli miksi joku olisi photoshopannut Justin Bieberin kasvot kuvaan, jossa ihan selvästi on hänen oma vartalonsa. Miehen vitsikkään twiittauksen jälkeen sosiaalisessa mediassa on jaettu Calvin Kleinin mainoskampanjan kuvaa, jossa on David Walliamsin kasvot.

Walliams on ollut kuvaan tyytyväinen, sillä hän pitää sitä oikeana ja aitona versiona. Miehen ratkiriemukas vitsailu on hauskuuttanut ihmisiä ympäri maailmaa. Lara Stone on varmasti saanut hyvät naurut aviomiehensä tekemästä pilasta.