Kummituspila kauhistutti autoilijoita syrjäisellä tiellä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lancashiren Blackburnissa sijaitsevalla tiellä liikkuneet näkivät eräänä talvi-iltana tien vieressä pelottavan hahmon. Kummitusmainen näky oli pysäyttänyt syrjäisellä tiellä autoilleen miehen. Pelosta kankeana kuski kavereineen seurasi tien vieressä linkuttavan hahmon liikkeitä.

YouTube
YouTube

Valkoiseen kaapuun pukeutunut henkilö käveli ontuen kävelykeppiinsä turvautuen. Pelästynyt autoilija päätti ystävänsä kanssa seurata tilannetta ja he kuvasivat näkyään videolle. Miesten kauhuksi hahmo lähti liikkumaan heitä kohti.

Metro-lehden mukaan yksi miehistä huusi kuskille, että hän lähtisi liikkeelle, sillä kummitus alkoi jahdata heitä. Hurjalla videolla kummitukseksi pukeutunut henkilö lähestyi uhkaavasti autoa ja sai autoilijan peruuttamaan paniikinomaisesti.

Lopulta valkopukuinen kummittelija seisoi auton edessä. Vaikka kyseessä oli selvästikin kummituspila olivat ohikulkijat varmasti säikähtäneet näkyä. Pimeällä tiellä vastaavanlaisen näyn näkeminen saisi monet pelästymään ja pakenemaan paikalta. Ei ole siis ihme, että pila meni täydestä.