2000-luvun kuntopyörä vie harrastuksen uudelle tasolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sisäpyöräily saattaa tuntua tylsältä ilman hyvää musiikkia, innostavaa ohjaajaa tai kotona pyöräillessä mielenkiintoista televisio-ohjelmaa. Nyt norjalainen yritys Activetainment on julkaissut sisäpyöräilyn mullistavan uutukaisen The Ebove B/01 Bike -sisäpyörän.

YouTube
YouTube

Videolla näemme, että The Ebove B/01 Bike on täysin erilainen sisäpyörä kuin muut. Siinä on wifi-yhteys, bluetooth, vaihteet, jarrut ja mikä parasta se liikkuu valitun reitin maaston mukaan. Pyörän edessä on pieni näyttö, josta saa valita haluamansa reitin. Pyörä liikkuu täysin maaston mukaan eli se kaartaa sivulla mutkissa ja ylä- sekä alamäen kohdalla liikkuu ylös- tai alaspäin.

Activetainment kertoo, että heidän tavoitteenaan on mullistaa sisäliikunta täysin ja pyörä on vasta alkua. Kuntosalien sisäpyöräilytunnit tulevat olemaan entistäkin ruuhkaisemmat jos niissä tullaan ennen pitkään näkemään tällaiset pyörät.