Lisa Opien vartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin voittanut Lisa Opie valittiin Miss Nationwide -voittajaksi vuonna 2014. Hän on siitä lähtien on kaunistuttanut viihdelehtien sivuja, ja hänet on nähty lukuisissa vähäpukeisissa kuvissa.

Parhaillaan Lisa viettää hyvin ansaittua lomaansa Miamin rannoilla, jossa hänet kuvattiin eilen palvomassa aurinkoa. Silminnäkijöiltä tuskin jäi huomaamatta, että missikaunottarella on edelleen upea vartalo.

23-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.